Couvert Couvert Couvert Couvert Couvert Couvert Couvert Couvert Couvert Couvert
Couvert

Webshop op maat met
diverse automatisaties

Via de webshop van Couvert koop je een deel van een dier. Deel je dier online met anderen en geniet van een stukje vlees, rechtstreeks vanop het land op je bord.

Bezoek de webshop

Couvert

Uitgebreide webshop met integratie van DPD koerierdienst

Een concept uit de goede oude tijd, in een volledig nieuw jasje. Couvert kent sinds de lancering een groeiend succes, dankzij een geautomatiseerd en krachtig online bestelplatform.

Ook zo een webshop?

Zelfsturende webshop dankzij doordachte automatisaties

Meer dan tien jaar geleden maakten we de eerste websites onder de naam deeleenkoe.be, deeleenvarken.be en koopeenkip.be. In de loop der tijd kwamen daar deeleenschaap.be en ook barbecuebox.be bij. Al deze verschillende websites werkten perfect, maar hadden hun beperkingen. Na een grondige analyse, die we samen met de klant hebben uitgevoerd, kwamen we tot een volledig nieuw platform.

Het concept is eenvoudig: je koopt als consument een deel van een dier. In de vorm van een vleespakket van 10 kilogram bijvoorbeeld. Pas wanneer het dier volledig verkocht is, zal het geslacht en verdeeld worden in verschillende pakketten. Per pakket kun je eventueel extra’s bijbestellen, zoals extra gehakt. Of kun je kiezen om alles zonder kruiden te ontvangen. De mogelijkheden zijn heel uitgebreid.

Couvert bundelt de eerder genoemde websites onder één webshop. Intussen worden verschillende rassen online aangeboden. Via op maat gemaakte taken worden nieuwe rassen van dieren automatisch online geplaatst als een bepaald dier volledig verkocht is. Eventuele niet-betaalde bestellingen worden automatisch terug vrijgegeven. Dit om het concept van geen verspilling trouw te blijven.

Automatische planning

De bestellingen worden automatisch gepland. Op basis van een geschatte datum ingesteld per dier. Eventuele losse bestellingen, zoals een combinatiepakket, kunnen nog manueel gepland worden.

De leveringen gebeuren telkens op vrijdag en zaterdag. Via uitgebreide exports naar Excel kan Couvert perfect zien wat hen te doen staat op welke dag. Ook de integratie van verschillende slagers is voorzien. Couvert kan per slager lijsten genereren.

Uiteraard zijn alle standaard functionaliteiten van een webshop voorzien, zoals kortingscodes en een doordachte check out. Couvert.be is een technisch hoogstandje! En heeft intussen ruimschoots bewezen dat het bestand is  tegen enorme pieken van verkeer en bijhorende bestellingen.

De nauwe samenwerking met Webflow heeft onze workflow aanzienlijk verbeterd. Wouter is altijd beschikbaar en alert, handelt snel en is er als de kippen (uiteraard in ons vakgebied) bij om problemen op te lossen. Wouter komt met innovatieve oplossingen en denkt altijd mee. Webflow is meer dan een dienstverlener, het is een waardevolle partner die onze digitale aanwezigheid optimaliseert met een focus op efficiëntie en creativiteit.

Bert Destoop
Couvert.be

Couvert