about about about about about about about about about about
Webflow webdesign - Wouter Verstuyf

Webflow maakt unieke websites sinds 2005

Full service webdesign voor zowel startende zelfstandigen, KMO’s als grote ondernemingen.

Hoe het begon…

Met zijn diploma Informatie- en Communicatietechnologie net op zak, legde Wouter Verstuyf de dag na zijn proclamatie meteen zijn ondernemingsnummer vast. Klaar om te ondernemen! Zo is Webflow ontstaan in 2005. Eerst als bijberoep…

Als Business Analist en Webdeveloper leerde Wouter de knepen van het vak die hem tot  op vandaag nog handig van pas komen. In 2012 ging hij aan de slag in een groot marketingbureau. Daar groeide Wouter uit van Drupal developer tot teamlead van een team van 12 webdevelopers.

In 2015 werd het werken in loondienst stapsgewijs afgebouwd, van 4/5 naar halftijds. Om er in 2016 voluit tegenaan te gaan als fulltime ondernemer. Tot vandaag de dag nog altijd vol passie!
 

Webflow voor jou

Bij Webflow geniet iedereen van een uitstekende service, zowel startende éénmanszaken, ervaren KMO’s als de grotere bedrijven. Visuele parels met overtuigende teksten voor maximale interactie met de bezoekers van jouw website. Stand out from the crowd met een opvallend en tegelijk gebruiksvriendelijk design als visitekaartje voor jouw onderneming! Pure klasse met de stempel van Webflow.

Je kunt daarbij rekenen op een persoonlijke en directe aanpak. Geen hiërarchie van sales naar project manager, developer en support engineer. Neen, Wouter blijft van offerte tot oplevering jouw enige aanspreekpunt. Uiteraard kan hij daarvoor rekenen op een vast team van partners als back-up. Stuk voor stuk experts in hun vak. 

De passie druipt ervan af. Dat zul je ongetwijfeld zelf ervaren, al van bij het eerste gesprek!

Freelance webdeveloper

Freelancer voor elke uitdaging

Naast de eigen klanten werkt Wouter net zo graag als freelancer voor andere bedrijven.

Onderhoud, optimalisatie, ontwikkeling en opleiding

Ben je zelf een ervaren grafisch ontwerper of heb je als communicatiebureau geen expertise in huis om websites te maken? Op basis van een aangeleverd design in XD, Figma of Sketch kan Webflow als ‘inhouse’ ontwikkelaar een nieuwe website opbouwen in Drupal of Fork CMS. Altijd volgens de recentste webtechnologieën en met een gestructureerde webcode.

Webflow zorgt voor de opvolging en afwerking. Indien gewenst worden ook opleidingen voorzien voor het CMS. Webflow werkt daarbij als medewerker van het bedrijf of als transparante freelancer. De klant blijft in jullie portefeuille. De hulp van Webflow als freelancer is tijdelijk voor de duur van de opdracht. 

Webflow kreeg het vertrouwen van o.a. volgende klanten: