Axton Axton Axton Axton Axton Axton Axton Axton Axton Axton
Axton

Axton real estate

Volledige branding en onepager voor Axton, professioneel adviseur in vastgoedportefeuilles.

Bezoek de website

Bio

Drupal website
Opgeleverd in 2023

Diensten
Partners

Grafisch ontwerp door Llama.
Copywriting door Lettersmid.

Onepager website

Website die professionaliteit uitstraalt met alle informatie op één pagina. Op maat gemaakt in de persoonlijke huisstijl en toch budgetvriendelijk.

Wil je ook een onepager website voor jouw zaak?

Contacteer ons

Op maat gemaakte icoontjes zorgen ervoor dat alles perfect op elkaar aansluit.

Expertise

Expertise

Transacties

Transacties

Verkoopwaarde

Verkoopwaarde

Internationaal

Internationaal

Axton is een professioneel adviseur voor het opbouwen van zakelijke vastgoedportefeuilles.

De zaakvoerder was op zoek naar een eenvoudige, maar professionele website om zijn diensten weer te geven. Volledig volgens een eigen identiteit. Zonder behoefte aan een complexe structuur of overvolle pagina’s. Neen, een duidelijk overzicht van waar Axton precies voor staat. Een onepager is daar uiterst geschikt voor.

Het logo en  de algemene branding kwam eerst aan de beurt. Die bepaalde de identiteit van Axton. Dit werd aangevuld met een onepager, waarop de verschillende diensten van Axton worden opgelijst.

Daarnaast schreef onze copywriter geoptimaliseerde teksten, waarbij de sterke punten van Axton in de verf gezet worden. Ook een onepager voorzien wij van een CMS waarmee de klant zelf eenvoudig en snel tekstuele aanpassingen kan doorvoeren. Zelfs de begeleidende foto’s kan de klant aanpassen.

Deze website, samen met het logo, briefpapier, visitekaartjes, huisstijl... zorgt ervoor dat Axton een moderne en frisse identiteit heeft waarmee het jaren lang goed is.