NZVL NZVL NZVL NZVL NZVL NZVL NZVL NZVL NZVL NZVL
Neutraal Ziekenfonds Vlaanderen

Neutraal Ziekenfonds
Vlaanderen 

Uitgebreide Drupal website, volledig aanpasbaar en
op maat van de klant.

Bezoek de website

Bio
  • Drupal website
  • Opgeleverd in 2023
Partners
Neutraal Ziekenfonds Vlaanderen

Uitdaging om alle informatie overzichtelijk en gestructureerd weer te geven

Na een doorgedreven analyse en studieronde kwamen we, samen met NZVL, tot een geoptimaliseerde structuur. Daarin komen de verschillende types inhoud perfect tot hun recht.

Ook op zoek naar een partner die meedenkt?

Contacteer ons

Ontelbare functionaliteiten

Een website voor een ziekenfonds moet in de eerste plaats informeren. Bezoekers willen informatie over wat te doen bij ziekte, waar ze kleefbriefjes kunnen vinden, bij welk kantoor ze het beste geholpen kunnen worden, enz... De uitdaging in het ontwerp en ontwikkeling van deze website bestond erin om al deze informatie op een goede en doordachte manier weer te geven. Enerzijds werd gekozen voor een uitgebreide menustructuur. Anderzijds hebben we tools op maat ontwikkeld ter ondersteuning van de bezoekers. Zo bieden we snel een antwoord op hun vragen.

Via een handige A-Z index index met zoekfunctie kunnen bepaalde termen in de kijker geplaatst worden. NZVL kan hierop inspelen en zelf zoektermen bijmaken, gekoppeld aan een informatiepagina. Deze pagina's kunnen dan terug opgebouwd worden met een waaier aan bouwblokken, waarbij NZVL zelf de volgorde per pagina kan bepalen. Bovenaan elke pagina is er de mogelijkheid om een inhoudsopgave te plaatsen, met ankerlinks naar de content.

Interactieve map voor kantoren

De bezoekers krijgen een overzicht van de verschillende kantoren en postbussen via een interactieve Google Maps kaart. Daarnaast zijn alle kantoren ook opgelijst met al hun gegevens en openingstijden. Per kantoor kan NZVL de vakantiedagen ingegeven, maar ook globale sluitingsdagen voor alle kantoren zijn mogelijk. Via een handige zoekfunctie en filter kunnen bezoekers snel een overzicht krijgen van hun dichtstbijzijnde NZVL locaties.

NZVL had uiteraard ook noodzaak aan kanalen om informatie te delen en hun leden en bezoekers op de hoogte te houden. Enerzijds kan dit via een uitgebreide nieuwsmodule met filters, anderzijds is er ook een evenementen module voorzien met online inschrijvingen. Bij de evenementen is een systeem uitgewerkt waarbij de inschrijvingen automatisch afgesloten worden als een instelbaar aantal plaatsen bereikt is.

Als laatste is NZVL volledig zelf in staat om flexibele landingspagina's op te stellen en acties op te zetten. Vele tools en mogelijkheden, allemaal ingebakken in een krachtige Drupal website!

Interactieve simulatietools met koppeling naar Efficy CRM

Naast de website zat de grootste uitdaging in de op maat gemaakte simulatietools. Via een intense samenwerking zijn we erin geslaagd een tool te ontwikkelen waarmee je volledig online kan overstappen van ziekenfonds. De nodige documenten worden gegenereerd en kunnen onmiddellijk online ondertekend worden.

Bereken je voordeel of verander online van ziekenfonds

Bereken je voordeel of
verander online van ziekenfonds

Via twee - op maat gemaakte - interactieve tools kunnen bezoekers heel snel hun persoonlijk voordeel berekenen bij NZVL. Hiervoor maakten we een formulier in vier stappen.  Naast een aantal algemene vragen worden ook gezinsgerelateerde vragen gesteld. Op basis van een achterliggende berekening krijgt de bezoeker zijn persoonlijk voordeel bij NZVL te zien.

Ben je overtuigd? Verhuis dan online van ziekenfonds, onderteken direct je digitale documenten en bepaal de datum van je overstap. De rest gaat volledig automatisch. Deze tools zorgen uiteraard voor een enorme snelheidswinst, zowel voor de klant als voor NZVL zelf. We hebben tracking voorzien om eventuele onafgewerkte leads te contacteren, deze komen automatisch in de Efficy CRM omgeving van NZVL.

Dankzij de samenwerking met Webflow kon er op een zeer snel tempo een website opgezet worden die aan al onze verwachtingen tegemoet kwam. Er werd snel geschakeld en bijgestuurd, waardoor er ook vertrouwen is. Na de lancering van de website zagen we ook onze bezoekersaantallen stijgen met 30%. Een aanrader!

Sophie Muyllaert
Marketing manager

NZVL