Kaap Kaap Kaap Kaap Kaap Kaap Kaap Kaap Kaap Kaap
Kaap

Kunstencentrum KAAP 

Uitgebreide Drupal website,
volledig op maat en aanpasbaar.

Bezoek de website

Bio
  • Drupal website
  • Opgeleverd in 2021
Diensten
Partners

Branding & grafisch ontwerp door Llama

Kunstencentrum Kaap

KAAP heeft zijn thuisbasis in Brugge, maar is actief van de Kust tot in Antwerpen.

Verschillende zalen, maar alle activiteiten onder dezelfde noemer van KAAP. Zoals Jazz Brugge, om er maar één te noemen. De uitgebreide website is voorzien van een handige kalender, nieuwsberichten, events, residentiële artiesten, enz ...

Contacteer ons

Opmaak en integratie van
verschillende festivals

KAAP organiseert vaak afzonderlijke festivals zoals, naast Jazz Brugge, ook Dansand en Amok. Door een handige setup is het perfect mogelijk om deze festivalwebsites te integreren in de website van Kaap, met behoud van hun eigen identiteit. 

Dansand!

De KAAP website heeft talloze mogelijkheden met volledige controle en aanpasbaarheid door de klant.

KAAP kan via het Drupal CMS de website volledig zelf beheren. Dagdagelijkse zaken, zoals toevoegen van evenementen, nieuwsberichten, projecten en residenten zijn in een handomdraai uitgevoerd.

Voor geluidsfragmenten werden Spotify en Soundcloud widgets voorzien, met de mogelijkheid om afspeellijsten in te laden. De evenementen, maar ook informatiepagina's en nieuwsberichten, kunnen naar wens opgebouwd worden met diverse componenten zoals tekstblokken, video's, afbeeldingen, enz... KAAP heeft zelf de touwtjes volledig in handen!

De afzonderlijke festival (mini)-websites werken op hetzelfde systeem als de website van KAAP. Ze gebruiken dezelfde functionaliteiten, maar hebben toch hun eigen individuele opmaak. Op deze manier wordt de look & feel van elk festival, zoals Dansand, Jazz Brugge & Amok, doorgetrokken naar hun eigen website. Artiesten, evenementen en nieuwsberichten kunnen gelinkt worden aan festivals.

We zetten in op verschillende kanalen voor communicatie. Zo staan we in voor meerdere brochures. En zelfs de kusttram kreeg een likje verf van onze huisdesigner Tom! KAAP mag er zijn!

We zijn enorm blij met de samenwerking. Wouter is toegankelijk, flexibel, professioneel en bovenal kan hij als de beste IT talen vertalen naar iets menselijk en bevatbaar. Hij bracht onze organisatie in een digitaal jasje dat perfect in lijn ligt met hoe we ons programma zien: vernieuwend, bijzonder en multidisciplinair. De tandem Wouter-Tom (Llama) zorgt er ook voor dat we in één beweging onze ideeën vertaald zien in zowel het grafische als het technische luik van de uitvoering.

Melopee Dedeurwaerder
Verantwoordelijke communicatie

Kaap